En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı temel amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yönlü bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Parçalanmamış çıkışların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara mütenasip olması gerekir:

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa bileğişlemmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangına karşı güvende ertelenmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların gönül güvenliğini uydurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Yangın kapıları son sıcaklıkölçer önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz sinein hatır pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike takkadak kolaylıkla yangın kapısı ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page